3:44 pm - Rabu April 24, 2019

Download Lagu Ardia Diwang Probowati Rembulan Mp3 Lengkap dengan Lirik

41 Viewed Dewi Wulan Sari
Download Lagu Ardia Diwang Probowati Rembulan Mp3

Berikut ini Link Download Lagu Ardia Diwang Probowati Rembulan Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Rembulan tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Ardia Diwang Probowati Rembulan’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Ardia Diwang Probowati.

Video klip lagu ‘Rembulan’ yang di bawakan Ardia Diwang Probowati telah diunggah oleh akun YouTube HR – Production Official pada 9 Mar 2019.

Berikut Video Klip Link download lagu Ardia Diwang Probowati Rembulan.

Download Disini

Lirik Lagu Ardia Diwang Probowati Rembulan

rembulan ing wengi tansah hanyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
kinambaring batin tan biso ngelaleke
yati kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah kelawan esemmu
amung kangmas

hawaning njero batin pingin tansah sesanding
yo mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
nadyan akeh bebalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah kelawan esemmu
amung kangmas

hawaning njero batin pingin tansah sesanding
yo mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
nadyan akeh bebalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts