Download Lagu Dhevy Geranium Ninggal Tatu Mp3 Plus Lirik

18 Viewed admin

Berikut ini Link Download Lagu Dhevy Geranium Ninggal Tatu Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ninggal Tatu tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Ninggal Tatu’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Dhevy Geranium.

Video klip lagu ‘Ninggal Tatu’ yang di bawakan Dhevy Geranium telah diunggah oleh akun YouTube Dhevy Geranium pada 18 Mei 2020.

BACA JUGA :  Download Lagu Happy Asmara Sing Tak Sayang Ilang Mp3 Plus Lirik

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Ninggal Tatu.

Download Disini

Lirik Lagu Dhevy Geranium Ninggal Tatu

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang

tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts