12:00 am - Selasa Agustus 20, 2019

Download Lagu Dhevy Geranium Nono Artine Mp3 Lengkap dengan Lirik

81 Viewed Dewi Wulan Sari
Download Lagu Dhevy Geranium Nono Artine Mp3

Berikut ini Link Download Lagu Dhevy Geranium Nono Artine Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Nono Artine tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Dhevy Geranium Nono Artine’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Dhevy Geranium.

Video klip lagu ‘Nono Artine’ yang di bawakan Dhevy Geranium telah diunggah oleh akun YouTube Samudra Record pada 20 Apr 2019.

Berikut Video Klip Link download lagu Dhevy Geranium Nono Artine.

Download Disini

Dhevy Geranium Nono Artine

percumo bain kadhung isun tangisi
mergo dikapakeno tetep sing ngerti
seprono seprene mung gedigi anane
welas isun nong riko koyo nono artine

sampek paran bain wis isun lakoni
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
isun ono tapi yo sing riko gape

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh karuan sing ngerti
rasane parek koyo diobong ati

sun kepingin ngilang teko urip riko
yo wis isun buang welase hang ono
wis sun gawe lali nong jerone ati
sun anggep bain riko yo wis mati

sampek paran bain wis isun lakoni
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
isun ono tapi yo sing riko gape

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh karuan sing ngerti
rasane parek koyo diobong ati

sun kepingin ngilang teko urip riko
yo wis isun buang welase hang ono
wis sun gawe lali nong jerone ati
sun anggep bain riko yo wis mati

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh karuan sing ngerti
rasane parek koyo diobong ati

sun kepingin ngilang teko urip riko
yo wis isun buang welase hang ono
wis sun gawe lali nong jerone ati
sun anggep bain riko yo wis mati

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh karuan sing ngerti

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts