3:28 pm - Selasa Juni 25, 2019

Download Lagu Dhevy Geranium Sayang 9 Reggae Mp3 Lengkap dengan Lirik

72 Viewed Dewi Wulan Sari
Download Lagu Dhevy Geranium Sayang 9 Reggae Mp3

Berikut ini Link Download Lagu Dhevy Geranium Sayang 9 Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Sayang 9 tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Dhevy Geranium Sayang 9’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Dhevy Geranium.

Video klip lagu ‘Sayang 9’ yang di bawakan Dhevy Geranium telah diunggah oleh akun YouTube Dhevy Geranium pada 23 May 2019.

Berikut Video Klip Link download lagu Dhevy Geranium Sayang 9.

Download Disini

Dhevy Geranium Sayang 9

Engkau yang cantik
semilir angin sing dadi saksi
naliko suwe ku ngenteni
ademe bengi sing tak rasak’e
tambah gawe kangene ati

bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

saiki piye kabarmu
opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu
dungaku seneng atimu

bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

saiki piye kabarmu, opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu, dungaku seneng atimu

bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati

wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

sayang rungokno jerite ati iki
menangis sedih mengharap kau kembali
menangis sedih mengharap kau kembali

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts