11:25 am - Tuesday 2 March, 2021

Download Lagu Esa Risty Dada Sayang Mp3

Jan 1, 2021 71 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Esa Risty Dada Sayang Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Dada Sayang tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Dada Sayang Esa Risty’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Esa Risty.

Video klip lagu ‘Dada Sayang’ yang di bawakan Esa Risty telah diunggah oleh akun YouTube Aneka Safari Records pada 1 Jan 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Esa Risty Dada Sayang Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Esa Risty Dada Sayang

rasane koyo ngene
yen lagi nandang kahanan
tak kuat-kuatne ati
nadyan loro tenan
sing dikarepne
selawase sesandingan
nyatane kabeh mung dadi kenangan

yen pancen mung semene
tresnomu kanggo awakku
yo wis kudu tak lilakne
nadyan perih atiku
ninggalke aku
kowe malah ro wong liyo
aku sadar wis ra ono artine

Reff :

yo wis dada sayang
dewe wis ra dadi siji
sing ati-ati nggon bebrayan
tak dongakne tresno nyawiji

yo wis dada sayang
lilo ora tak gondeli
amergo wis kudu sadar
dudu sopo-sopo aku iki

yen wonten kurang
ngapunten kulo
cukup ngerti wae
setyomu mung semono

yen pancen mung semene
tresnomu kanggo awakku
yo wis kudu tak lilakne
nadyan perih atiku
ninggalke aku
kowe malah ro wong liyo
aku sadar wis ra ono artine

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts