5:21 am - Sunday 26 September, 2021

Download Lagu Esa Risty Menungso Ora Toto Mp3

Jan 13, 2021 154 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Esa Risty Menungso Ora Toto Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Menungso Ora Toto tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Menungso Ora Toto Esa Risty’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Esa Risty.

Video klip lagu ‘Menungso Ora Toto’ yang di bawakan Esa Risty telah diunggah oleh akun YouTube Aini Record Indonesia pada 13 Jan 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Esa Risty Menungso Ora Toto Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Esa Risty Menungso Ora Toto

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangsisi jo meneh tak gondheli
tak nei ati ora ngerteni
dasare koe ra nduwe ati

aku ring kene mbok sepelekke
ra tau nggatekke aku sing medulikke
koe kuwi cen menungso ora toto

cerito wingi tak tuliske dadi lagu
mergo kahanane sing marai ngelu
angin wengi sing ngregesi jero awak iki
sing marai netes eluh ono pipi

soyo mrene soyo suwe aku mbok luwehke
pendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
gusti tulung aku ikhlas ora popo

aku sing gemati, aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangsisi jo meneh tak gondheli
tak nei ati ora ngerteni
dasare koe ra nduwe ati

aku ring kene mbok sepelekke
ra tau nggatekke aku sing medulikke
koe kuwi cen menungso ora toto

soyo mrene soyo suwe aku mbok luwehke
pendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
gusti tulung aku ikhlas ora popo

aku sing gemati, aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangsisi jo meneh tak gondheli
tak nei ati ora ngerteni
dasare koe ra nduwe ati

aku ring kene mbok sepelekke
ra tau nggatekke aku sing medulikke
koe kuwi cen menungso ora toto

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangsisi jo meneh tak gondheli
tak nei ati ora ngerteni
dasare koe ra nduwe ati

aku ring kene mbok sepelekke
ra tau nggatekke aku sing medulikke
koe kuwi cen menungso ora toto
koe kuwi cen menungso ora toto
kabeh iki mung marai crito loro

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts