2:04 am - Sunday 5 December, 2021

Download Lagu Esa Risty Pingal Mp3

Okt 11, 2021 295 Viewed admin

Berikut ini Link Download Lagu Esa Risty Pingal Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Pingal tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Pingal Esa Risty’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Esa Risty.

Video klip lagu ‘Pingal’ yang di bawakan Esa Risty telah diunggah oleh akun YouTube ARD Managenent pada 11 oktober 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Esa Risty Pingal Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Esa Risty Pingal

piye sek jelaske karo wongtuwo
wes ngelakoni tekan semene
nek akhire bakal bubar pisahan
kowe kegudo tresno karo wong liyo

ngelali kowe sing tau ngomong dewe
ngelakoni tresno tekan tuwo
ora ngeliyo mung aku ning atimu
nanging saiki atimu ono wong liyo

ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
sore mbok larani, bengi tak tangisi

mung iso bayangke kabeh kenangan
kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
saiki nyatane kowe malah milih
dikekep wong liyo

opo kowe ra kroso abote atiku
kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
ra jenak dolan, ra doyan mangan
nek ra mbok dulang

ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
sore mbok larani, bengi tak tangisi

mung iso bayangke kabeh kenangan
kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
saiki nyatane kowe malah milih
dikekep wong liyo

opo kowe ra kroso abote atiku
kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
ra jenak dolan, ra doyan mangan
nek ra mbok dulang

ra jenak dolan, ra doyan mangan
nek ra mbok dulang

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts