12:07 pm - Monday 27 September, 2021

Download Lagu Esa Risty Talineng Asmoro Mp3

Mar 2, 2021 852 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Esa Risty Talineng Asmoro Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Talineng Asmoro tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Talineng Asmoro Esa Risty’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Esa Risty.

Video klip lagu ‘Talineng Asmoro’ yang di bawakan Esa Risty telah diunggah oleh akun YouTube Music Interactive pada 02 Mar 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Esa Risty Talineng Asmoro Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Esa Risty Talineng Asmoro

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
tanpo sebab alasan dadi karepmu
teganing ati medotke talining asmoro
opo pancen wes ono lanangan liyo

loro ati, atiku loro
tansah soyo keronto-ronto
roso iki tetep jroning dodo
koe uwes bedo

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
laraning njero atiku nganti keronto-ronto
kelingan janji-janjimu bakal ngajak neng kayangan
talining asmoro dadi ilang pedot tanpo alesan

doh gusti paringono hambamu kesabaran
doh gusti paringono hambamu ketabahan
masalah ati seng lagi bubrah saiki
tak percoyo tak hormati jebule kui kabeh ngapusi

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts