10:48 am - Monday 27 September, 2021

Download Lagu Esa Risty Tresno Sudro Mp3

Mar 8, 2021 1445 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Esa Risty Tresno Sudro Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Tresno Sudro tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Tresno Sudro Esa Risty’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Esa Risty.

Video klip lagu ‘Tresno Sudro’ yang di bawakan Esa Risty telah diunggah oleh akun YouTube Music Interactive pada 08 Mar 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu Hanin Dhiya It Will Rain Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Esa Risty Tresno Sudro Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Esa Risty Tresno Sudro

Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan Pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati

Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esem mu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu

Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah kiro aku wong durjono

Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban

Wong bagus-wong bagus tak enteni
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Sing sabar-sing sabar yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu
Duh, Gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnaku

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts