4:03 pm - Selasa Oktober 22, 5963

Download Lagu Happy Asmara Jomblo Pengen Rabi Mp3

Jul 7, 2020 59 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Happy Asmara Jomblo Pengen Rabi Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Jomblo Pengen Rabi tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Jomblo Pengen Rabi’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Video klip lagu ‘Jomblo Pengen Rabi’ yang di bawakan Happy Asmara telah diunggah oleh akun YouTube Milady Record Official pada 7 Juli 2020.

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Jomblo Pengen Rabi.

Download Disini

Lirik Lagu Happy Asmara Jomblo Pengen Rabi

gusti mang paringi jodo
siji sing gemati
sing gelem ngancani
susah seneng nganti mati

gusti nyuwun tulung
ampun di semayani
mugo dungoku di ijabahi

sampek saiki aku durung rabi
mergo kahanan uripku iki
durung sempet tak pacari
pdkt wae wes alergi
koyo ngene nasib wong ora duwe

saben dino mesti ono sing bully
mergo nengdi ngendi aku sendiri
kadang aku iri karo kowe
opo wae wes di cepaki
pancen kabeh iki wes dalane

gusti mang paringi jodo
siji sing gemati
sing gelem ngancani
susah seneng nganti mati

gusti nyuwun tulung
ampun di semayani
mugo dungoku di ijabahi

saben dino mesti ono sing bully
mergo nengdi ngendi aku sendiri
kadang aku iri karo kowe
opo wae wes di cepaki
pancen kabeh iki wes dalane

gusti mang paringi jodo
siji sing gemati
sing gelem ngancani
susah seneng nganti mati

gusti nyuwun tulung
ampun di semayani
mugo dungoku di ijabahi

gusti mang paringi jodo
siji sing gemati
ben koyo kancane
kulo niki pengen rabi

gusti nyuwun tulung
ampun di semayani
mugo dungoku di ijabahi
mugo dungoku di ijabahi

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts