Download Lagu Happy Asmara Lungamu Salahku Mp3

22 Viewed admin

Berikut ini Link Download Lagu Happy Asmara Lungamu Salahku Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Lungamu Salahku tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Lungamu Salahku’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Video klip lagu ‘Lungamu Salahku’ yang di bawakan Happy Asmara telah diunggah oleh akun YouTube Sakuranada pada 18 Mei 2020.

BACA JUGA :  Download Lagu Nella Kharisma Cinta Terakhirku Mp3 Plus Lirik

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Lungamu Salahku.

Download Disini

Lirik Lagu Happy Asmara Lungamu Salahku

Saben bengi angel mereme mripat iki
Mung kudu kelingan kowe sing neng kono
Opo kowe ngerti.. Karo sing tak rasakke
Urip dewe tanpo.. Kowe ning kene..

Jane ora lilo nanging kudu trimo
Yen ngerti kowe ning kono ro wong liyo
Aku ora biso.. Ngapusi ati iki
Ra bakalan aku.. Iso nglalekke
Saben yen ngadep kowe

Yo mung tak dongakno .. Mugo-mugo kowe
Bakal seneng ono ning kono
Aku ra mbodo aku ra kerjo
Ra nduwe opo-opo

Kudu tak iklasno mergo lungamu
Kabeh kuwi mau salahku
Aku raiso mampu nyukupi
Opo butuhmu

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts