2:31 am - Sunday 5 December, 2021

DOWNLOAD Lagu Happy Asmara Mundur Ngalah MP3

Okt 15, 2021 190 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Happy Asmara Mundur Ngalah Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Mundur Ngalah tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Mundur Ngalah Happy Asmara’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Video klip lagu ‘Mundur Ngalah’ yang di bawakan Happy Asmara telah diunggah oleh akun YouTube Happy Asmara Music pada 15 oktober 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Mundur Ngalah Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Happy Asmara Mundur Ngalah

sak umpomono kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

wes cukup loro iki
cidro sing tak rasakne
ibarat tali sing wes pedot
wes raiso didandani

uwes ojo gandoli
lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e
mending aku sadar diri

wes entek anggonku sabar
sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah
mergo aku wes ra betah

sak umpomono kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

wes cukup loro iki, cidro sing tak rasakne
ibarat tali sing wes pedot, wes raiso didandani

uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri
wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah

uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri
wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts