4:34 am - Sunday 26 September, 2021

Download Lagu Happy Asmara Ninggal Tatu Mp3 Plus Lirik

Mei 10, 2020 175 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Happy Asmara Ninggal Tatu Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ninggal Tatu tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Happy Asmara Ninggal Tatu’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Video klip lagu ‘Ninggal Tatu’ yang di bawakan Happy Asmara telah diunggah oleh akun YouTube Aneka Safari Record pada 10 Mei 2020.

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Ninggal Tatu.

Download Disini

Lirik Lagu Happy Asmara Ninggal Tatu

ning ngopo ra cerito
yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo
ninggal tatu ning dodo

rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani
nganti tekane mati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane mati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts