11:32 am - Monday 27 September, 2021

Download Lagu Happy Asmara Ojo Dadi Pecundang Mp3

Mar 8, 2021 1431 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Happy Asmara Ojo Dadi Pecundang Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ojo Dadi Pecundang tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Ojo Dadi Pecundang Happy Asmara’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Video klip lagu ‘Ojo Dadi Pecundang’ yang di bawakan Happy Asmara telah diunggah oleh akun YouTube Happy Asmara Music pada 08 Mar 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu Dhevy Geranium Dada Sayang Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Ojo Dadi Pecundang Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Happy Asmara Ojo Dadi Pecundang

Ojo tau dadi pecundang
Mung mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing ning mburimu
Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
kowe ojo lemah

Vers 1.
Mending balik kanan wae
Rene kumpul bareng konco koncone
Timbang kowe mikir dek e
Malah soyo mumet ndas e
Di larani bola bali
Nanging ngopo kowe iseh bertahan
pancen kowe goblok tenan
Mending golek tresno sing liyane

(Back to REFF)Vers 2.
Yen perjuanganmu wes ra di gagas
Tresnomu nggo dek e ora terbalas
Mending tinggalno
Ojo Goblok Mergo Tresno

Percuma wae tok pertahanke
Mergo dek ne wes gandeng karo tresno liyane
Konco mung iso ngandani
Yen kowe panggah ngeyel
YOWES MODARO!!!

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts