Download Lagu Happy Asmara Ora Iso Mulih Mp3 Plus Lirik

11 Viewed admin

Berikut ini Link Download Lagu Happy Asmara Ora Iso Mulih Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ora Iso Mulih tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Ora Iso Mulih’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Video klip lagu ‘Ora Iso Mulih’ yang di bawakan Happy Asmara telah diunggah oleh akun YouTube SKI Records pada 19 Mei 2020.

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Ora Iso Mulih.

Download Disini

BACA JUGA :  Download Lagu SKA 86 Laki Dadi Rabi Reggae Mp3 Lengkap dengan Lirik

Lirik Lagu Happy Asmara Ora Iso Mulih

Mak bapak aku ora biso mulih

Bakdo iki atiku sedih

Mak bapak aku ora teko

Neng kene aku isih kerjo

Mung donga lan pujimu

Sing tak suwun jroning uripku

Mak bapak uwis ojo nangis

Woconen layang sing tak tulis

Mak bapak ngapuranen aku

Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane

Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi

Ngelingke salah dosa iki

Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki

Ngapuranen dosane anakmu iki

Mak bapak uwis ojo nangis

Woconen layang sing tak tulis

Mak bapak ngapuranen aku

Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane

Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi

Ngelingke salah dosa iki

Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki

Ngapuranen dosane anakmu iki

Suwarane takbir ing wayah wengi

Ngelingke salah dosa iki

Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki

Ngapuranen dosane anakmu iki

Ngapuranen dosane anakmu iki

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts