10:17 am - Thursday 13 May, 2021

Download Lagu Happy Asmara Tak Warai Carane Mp3

Apr 3, 2021 1392 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Happy Asmara Tak Warai Carane Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Tak Warai Carane tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Tak Warai Carane Happy Asmara’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Video klip lagu ‘Tak Warai Carane’ yang di bawakan Happy Asmara telah diunggah oleh akun YouTube Happy Asmara Official pada 03 April 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu Hanin Dhiya Bad Liar Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Tak Warai Carane Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Happy Asmara Tak Warai Carane

Matur suwon mergo wes ngukir loro
Loro ning ati ora bakal biso lali
Sepiro caramu nglarani ati
Bakal tak eleng-eleng tekan mati

Sak jane aku iso nglarani
Tapi aku isih nduwe ati
Yen kowe arep mblenjani
Sumonggo tak jembarno ati

Loro seng mbok gawe
Ra bakal tak lalekke
Yen kowe rep nglarani
Tak trimo sak jroning ati

Tatu seng tak roso
Iki ora sepiro
Aku ngadek jejek mergo atiku wes ora loro

Yen pengen nglarani
Kowe mung tak esemi
Reneo tak warahi carane dolanan ati
Reneo tak warahi carane ,dolanan ati

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts