12:30 am - Monday 2 August, 2021

Download Lagu Happy Asmara Tekan Semene Mp3

Mei 17, 2020 144 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Happy Asmara Tekan Semene Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Tekan Semene tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Happy Asmara Tekan Semene’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Video klip lagu ‘Tekan Semene’ yang di bawakan Happy Asmara telah diunggah oleh akun YouTube Milday Record Official pada 16 Mei 2020.

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Tekan Semene.

Download Disini

Lirik Lagu Happy Asmara Tekan Semene

Kowe sing tau nglarani
Ninggal tatu ning njero ati
Wes semene gedhene perjuanganku
Kowe ra ngerteni

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdir e

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdir e

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdir e

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Aa…
Mbok siak-siakno …

Saktenane, aku bakal bali ning kene
Tempat ning ngendi,
aku iso ndelok kowe ngguyu
Dinggo terakhir kaline

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts