Download Lagu Happy Asmara Wes Konangan Mp3

Jun 23, 2020 26 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Happy Asmara Wes Konangan Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Wes Konangan tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Wes Konangan’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Video klip lagu ‘Wes Konangan’ yang di bawakan Happy Asmara telah diunggah oleh akun YouTube Aneka Safari Records pada 23 juni 2020.

BACA JUGA :  Download Lagu Happy Asmara Dalane Gusti Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Happy Asmara Wes Konangan.

Download Disini

Lirik Lagu Happy Asmara Wes Konangan

Aku Tatu
Dudu Mergo Mung Nggawe Crito
Nanging Aku Tatu Mbok Gawe Loro
Ning Mripatku Dewe Ngerti Sak Nyatane
Kowe Gandengan Karo Wong Liyo

Mending Lungo Timbang Soyo Atiku Loro
Bola Bali Konangan Nanging Soyo Ndodro
Nangis Batinku Kowe Nglarani Aku
Opo Pancen Seneng Yen Mung Nggawe Loroku

Nadyan Kowe Wes Konangan
Nanging Tansah Iseh Alesan
Mending Aku Sing Ngalah
Mergo Soyo Ajur Lan Bubrah

Nadyan Kowe Wes Konangan
Ora Gelem Ngaku Salah
Timbang Ati Soyo Loro
Mending Coro Alus Tak Lungo

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts