12:43 am - Monday 2 August, 2021

Download Lagu Intan Chacha Pacobaning Urip Mp3

Apr 29, 2021 2514 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Intan Chacha Pacobaning Urip Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Wis Oleh Ganti tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Pacobaning Urip Intan Chacha’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Intan Chacha.

Video klip lagu ‘Pacobaning Urip’ yang di bawakan Intan Chacha telah diunggah oleh akun YouTube Duta Nirwana Official pada 29 April 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Intan Chacha Pacobaning Urip Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Intan Chacha Pacobaning Urip

kok koyo ngene abot sanggane
yen lagi dadi wong ora nduwe
tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
nanging kayane ra sepiro

tansah nelongso rasane atiku
yen aku kelingan marang sliramu
wes semono suwene anggonku mikir kowe
tansah agawe bingung atiku

rino klawan wengi aku tansah memuji
memuji marang kersane Gusti
mugo Kang kuoso enggal maringi mergo
kowe lan aku biso urip mulyo

kok koyo ngene abot sanggane
yen lagi dadi wong ora nduwe
tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
nanging kayane ra sepiro

tansah nelongso rasane atiku
yen aku kelingan marang sliramu
wes semono suwene anggonku mikir kowe
tansah agawe bingung atiku

rino klawan wengi aku tansah memuji
memuji marang kersane Gusti
mugo Kang kuoso enggal maringi mergo
kowe lan aku biso urip mulyo
kowe lan aku biso urip mulyo

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts