12:27 pm - Sunday 17 October, 2021

Download Lagu Jihan Audy Golek Liyane Mp3

Sep 25, 2021 150 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Jihan Audy Golek Liyane Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Golek Liyane tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Golek Liyane Jihan Audy’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Jihan Audy.

Video klip lagu ‘Golek Liyane’ yang di bawakan Jihan Audy telah diunggah oleh akun YouTube GTA LABEL pada 25 September 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Jihan Audy Golek Liyane Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Jihan Audy Golek Liyane

Kebangeten nemen, kowe tego neng aku
tak mundur wae, angur golek liyane

Song 1 :
Opo ku iki rapantes nyanding sliramu…
jujur atiku pengen duweni tresnamu…
kebayang bayang gawe aku kepikiran…
abot lambeku arep ngungkapke tresnaku……

Gek opo iso tresnaku iki ketompo
Wes ketok moto ku iki raduwe bondo…..
tak wanek waneke, ramikir mburine piye…
aku iso nduweni tresnamu…..

REFF :
kebangeten nemen….
kowe tego neng aku…
wes tak ungkapno rosoku kok sek mikerne mantanmu….

Maturnuwun gusti…
kurasido nduweni….
tak mundur wae, angur golek liyane

Gek opo iso tresnaku iki ketompo
Wes ketok moto ku iki raduwe bondo…..
tak wanek wanekne, ramikir mburine piye…
aku iso nduweni tresnamu…..

#REFF
kebangeten nemen….
kowe tego neng aku…
wes tak ungkapno rosoku kok sek mikerne mantanmu….

Maturnuwun gusti…
\kurasido nduweni….
tak mundur wae, angur golek liyane 2x
Tak mundur wae angur nggolek liyane 2x

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts