1:36 am - Thursday 21 January, 2021

Download Lagu Mala Agatha Mendhem Kangen Mp3

1 minggu ago 11 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Mala Agatha Mendhem Kangen Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Mendhem Kangen tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Mendhem Kangen Mala Agatha’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Mala Agatha.

Video klip lagu ‘Mendhem Kangen’ yang di bawakan Mala Agatha telah diunggah oleh akun YouTube BONYTA CHANNEL pada 13 Jan 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu Wali Kuy Hijrah Mp3 Plus Lirik

Berikut Video Klip Link download lagu Mala Agatha Mendhem Kangen Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Mala Agatha Mendhem Kangen

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedhi
Tansah kelingan awan bengi

Mung iso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Reff :

Mendem kangen jroning atiku
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen njroning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts