4:18 pm - Selasa Juni 25, 2019

Download Lagu Nella Kharisma Aku Sing Duwe Mp3 Plus Lirik

104 Viewed Dewi Wulan Sari
Download Lagu Nella Kharisma Aku Sing Duwe Mp3

Berikut ini Link Download Lagu Nella Kharisma Aku Sing Duwe Ati Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Aku Sing Duwe Ati tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Nella Kharisma Aku Sing Duwe Ati’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Nella Kharisma, yang sebelumnya di nyanyikan oleh Nella Kharisma.

Video klip lagu ‘Aku Sing Duwe Ati’ yang di bawakan Nella Kharisma telah diunggah oleh akun YouTube Milady Record Official pada 5 Apr 2019.

Berikut Video Klip Link download lagu Nella Kharisma Aku Sing Duwe Ati.

Download Disini

Nella Kharisma Aku Sing Duwe Ati

Aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo ngene wong sing kasmaran
Snadyan akeh konco-konco
Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno

Njero atine manungso kui bedo-bedo
Ora iso antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni…Ra usah mutusi…

Aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku

Walau badai kan menghadang
Tekan kapan tetep sayang
Sampai maut kan memisahkan
Snadyan akeh seng do godho
Tresno ra bakal tak culno
Susah seneng tekan tuo…

Njero atine manungso kui bedo-bedo
Ora iso antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni….Ra usah mutusi….

Aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe…

Aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe…
Suwe-suwe…
Lambemu tak tuku…

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts