3:58 pm - Sabtu Mei 22, 2523

Download Lagu Nella Kharisma Feat Heri DN Kadung Jeru Mp3 Plus Lirik

26 Viewed Dewi Wulan Sari
Download Lagu Nella Kharisma Kadung Jeru Mp3

Berikut ini Link Download Lagu Nella Kharisma Kadung Jeru Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Kadung Jeru tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Nella Kharisma Kadung Jeru’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Nella Kharisma.

Video klip lagu ‘Kadung Jeru’ yang di bawakan Nella Kharisma telah diunggah oleh akun YouTube Milady Record Official pada 13 May 2019.

Berikut Video Klip Link download lagu Nella Kharisma Kadung Jeru.

Download Disini

Lirik Lagu Nella Kharisma Kadung Jeru

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

(mas kowe ojo nesu, pangapurane aku
durung nganti iso buka atiku
pancen bener kandamu, iki pancen salahku
mugo mugo oleh sing luwih ayu)

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

senadyan kowe ra ayu, aku wes kadung jeru

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts