2:11 pm - Selasa Juni 25, 2019

Download Lagu Nella Kharisma Kakean Mikir Mp3 Plus Lirik

54 Viewed Dewi Wulan Sari
Download Lagu Nella Kharisma Kakean Mikir Mp3

Berikut ini Link Download Lagu Nella Kharisma Kakean Mikir Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Kakean Mikir tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Nella Kharisma Kakean Mikir’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Nella Kharisma.

Video klip lagu ‘Kakean Mikir’ yang di bawakan Nella Kharisma telah diunggah oleh akun YouTube PT. MUSIK PERDANA KREATIVA pada 25 Apr 2019.

Berikut Video Klip Link download lagu Nella Kharisma Kakean Mikir.

Download Disini

Lirik Lagu Nella Kharisma Kakean Mikir

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

abot tak songgo suwene bebarengan
nyambung tali tresno tansah rasane ngambang
mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
mengo yen tresno ngabar cintaku engkau buang

jare yen tresno ning penghulu ngomong sayang
tresno ra semayan mung kakehan alesan
ndang nyebar undangan kanco konco sanak kandhang
ojo banter janji koyo mercon bantingan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

abot tak songgo suwene bebarengan
nyambung tali tresno tansah rasane ngambang
mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
mengo yen tresno ngabar cintaku engkau buang

jare yen tresno ning penghulu ngomong sayang
tresno ra semayan mung kakehan alesan
ndang nyebar undangan kanco konco sanak kandhang
ojo banter janji koyo mercon bantingan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts