2:48 am - Sunday 5 December, 2021

Download Lagu Nella Kharisma Ninggal Tatu Mp3 Plus Lirik

Mei 14, 2020 233 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Nella Kharisma Ninggal Tatu Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ninggal Tatu tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Nella Kharisma Ninggal Tatu’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Nella Kharisma.

Video klip lagu ‘Ninggal Tatu’ yang di bawakan Nella Kharisma telah diunggah oleh akun YouTube Nella Kharisma Official pada 13 Mei 2020.

Berikut Video Klip Link download lagu Nella Kharisma Yang Ninggal Tatu.

Download Disini

Lirik Lagu Nella Kharisma Ninggal Tatu

ning ngopo ra cerito
yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo
ninggal tatu ning dodo

rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani
nganti tekane mati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane mati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts