6:51 pm - Senin Agustus 19, 2019

Download Lagu Nella Kharisma Rembulan Mp3 Plus Lirik

199 Viewed Dewi Wulan Sari
Download Lagu Nella Kharisma Rembulan Mp3

Berikut ini Link Download Lagu Nella Kharisma Rembulan Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Rembulan tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Nella Kharisma Rembulan’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Nella Kharisma.

Video klip lagu ‘Rembulan’ yang di bawakan Nella Kharisma telah diunggah oleh akun YouTube Milady Record Official pada 24 May 2019.

BACA JUGA :  Download dan Lirik Lagu Hanin Dhiya Waktunya Sendiri Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Nella Kharisma Rembulan.

Download Disini

Lirik Lagu Nella Kharisma Rembulan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Reff
Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts