3:42 pm - Sunday 23 January, 2022

Download Lagu Nella Kharisma Tewas Tertimbun Masalalu Mp3

Nov 4, 2021 198 Viewed franciscus

Berikut ini Link Download Lagu Nella Kharisma Tewas Tertimbun Masalalu Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Tewas Tertimbun Masalalu tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Tewas Tertimbun Masalalu Nella Kharisma’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Nella Kharisma.

Video klip lagu ‘Tewas Tertimbun Masalalu’ yang di bawakan Nella Kharisma telah diunggah oleh akun YouTube Nella Kharisma Official pada 04 November 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Nella Kharisma Tewas Tertimbun Masalalu Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Nella Kharisma Tewas Tertimbun Masalalu

Kowe tau neng uripku
Tangsah ono neng atiku
Rak bakal lutur sak durunge janur kuning melengkung

Opo kowe rak kelingan
Mbinyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan
Tresnaku ra bakal ilang sayang

Duh kowe wong bagus isek urip ono neng atiku
Aku rak iso lilo lungomu rak bakal tak tompo
Koyo gede neng ombak segoro neng laut kae
Pesisir pasir putih seng tau dadi seksine

Nalikone isek urip madep-madep bebarengan
Janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
Putih putih rambulan padang-padange lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang

Aku rak iso lali udan grimis seng dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wes tok blenjani

Saiki ku bercerito tresnoku tok gowo lungo
Janji jaman semono kowe bakal prasetio
Aku ra iso lilo sampean medot tresno
Manut karo wong tuo gandeng wedoan lio

Loro rasane ati sampean ingkar janji
Mrebes mili elohku iki ra iso tak gondeli
Mung siji dongoku kowe bali marang awaku
Bakal tak embu sakuat-kuate atiku

Aku rak iso lali udan grimis seng dadi saksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wes tok mblenjani

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts