3:05 am - Sunday 5 December, 2021

Download Lagu Safira Inema Kowe Ora Nduwe Ati Mp3

Des 22, 2020 111 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Safira Inema Kowe Ora Nduwe Ati Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Kowe Ora Nduwe Ati tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Kowe Ora Nduwe Ati Safira Inema Mp3’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Safira Inema.

Video klip lagu ‘Kowe Ora Nduwe Ati’ yang di bawakan Safira Inema telah diunggah oleh akun YouTube Music Interactive 22 Des 2020.

BACA JUGA :  Download Lagu Mala Agatha Mendhem Kangen Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Safira Inema Kowe Ora Nduwe Ati Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Safira Inema Kowe Ora Nduwe Ati

Bendino Dolan Bareng Kowe
Sabendino Whatsapan Karo Kowe
Susah Seneng Di Lakoni Bareng Kowe
Yomung Kowe Ning Ati

Nanging Saiki Ngopo Kowe Lungo
Opo Mergo Aku Wong Raduwe
Tegone Kowe Blenjani Janji Suci Iki
Kowe Pancen Raduwe Ati

Reff :
Kowe Seng Tak Sayang
Kok Malah Ngilang
Jaremu Sehidup Semati
Nanging Opo Bukti

Kowe Seng Tak Sayang
Kok Malah Ngilang
Jaremu Arep Nompo Aku
Opo Anane Uripku…

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts