4:54 pm - Sunday 23 January, 2022

Download Lagu Safira Inema Mandek Nangis Mp3

Des 13, 2020 244 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Safira Inema Mandek Nangis Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Mandek Nangis tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Mandek Nangis’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Safira Inema.

Video klip lagu ‘Mandek Nangis’ yang di bawakan Safira Inema telah diunggah oleh akun YouTube Music Interactive pada 12 Des 2020.

BACA JUGA :  Download Lagu Charly Van Houten Sulit Bernafas Tanpamu Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Safira Inema Mandek Nangis Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Safira Inema Mandek Nangis

Banyu moto uwes asat..
Krono mikir. koe minggat
Banyu moto..uwes gugur
Kerono koe. uwes mundur.. marang janjimu ning aku..

Pingin tak lalekke kenangan ro koe..
Nanging kok angel rasane..
Aku kudu piye.. carane ninggalke koe..
Opo sangking gedine katresnanku..
Aku kudu iso.. nglaleke rupane..
supoyo moto iki iso mandek nangis..
Kesel atiku kerono korban janji manismu..
Mendung ning ati..
Dadi saksi koe mblenjani..

Reff
Banyu moto uwes asat
Krono mikir koe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono koe uwes mundur
Marang janjimu ning aku
Mendung ning ati..
Dadi saksi koe ninggalke aku..

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts