3:35 am - Sunday 26 September, 2021

Download Lagu Safira Inema Seni Menyakiti Hati Mp3

Jan 31, 2021 454 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Safira Inema Seni Menyakiti Hati Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Seni Menyakiti Hati tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Seni Menyakiti Hati Safira Inema’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Safira Inema.

Video klip lagu ‘Seni Menyakiti Hati’ yang di bawakan Safira Inema telah diunggah oleh akun YouTube Safira Inema pada 29 Jan 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Safira Inema Seni Menyakiti Hati Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Safira Inema Seni Menyakiti Hati

umpomo kowe ngerti rosoku iki
tulus lan ikhlas soko ati
tapi kowe uwes bedo
kowe uwes ro wong liyo
tak simpen loro jroning dodo

kenangan ro kowe ora bakal lali
sing mbiyen wes tau ngucap janji
mbiyen kowe neng atiku
sing ngiseni bendinoku
malah natoni atiku

aku wes ra nggagas kata cinta
yen mung gawe aku sengsara
wes cukup loro iki, ora bakal tak baleni

aku wes ora nduwe ati
nganti mati roso iki
berhenti dalam seni menyakiti hati

kenangan ro kowe ora bakal lali
sing mbiyen wes tau ngucap janji
mbiyen kowe neng atiku, sing ngiseni bendinoku
malah natoni atiku

aku wes ra nggagas kata cinta, yen mung gawe aku sengsara
wes cukup loro iki, ora bakal tak baleni
aku wes ora nduwe ati, nganti mati roso iki
berhenti dalam seni menyakiti hati

aku wes ra nggagas kata cinta, yen mung gawe aku sengsara
wes cukup loro iki, ora bakal tak baleni
aku wes ora nduwe ati, nganti mati roso iki
berhenti dalam seni menyakiti hati, berhenti dalam seni menyakiti hati

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts