10:14 am - Thursday 13 May, 2021

Download Lagu Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji Mp3

Mar 15, 2021 1512 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Simpang Limo Ninggal Janji tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Simpang Limo Ninggal Janji Safira Inema’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Safira Inema.

Video klip lagu ‘Simpang Limo Ninggal Janji’ yang di bawakan Safira Inema telah diunggah oleh akun YouTube Safira Inema pada 15 Mar 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu Maudy Ayunda Kamu Dan Kenangan Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji

Soyo suwe, soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan,
sesandingan karo kowe

Arume kembang, mekar ing wayah sore

Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne,
mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangune urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning ati

reff

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali,
marang janji sing ketali
Neng simpang limo iki,
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati

Entonono aku nyang Simpang Limo

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts