9:42 am - Friday 19 August, 2022

Download Lagu Safira Inema Terminal Giwangan Mp3

Jan 7, 2022 157 Viewed franciscus

Berikut ini Link Download Lagu Safira Inema Terminal Giwangan Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Terminal Giwangan tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Terminal Giwangan Safira Inema’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Safira Inema.

Video klip lagu ‘Terminal Giwangan’ yang di bawakan Safira Inema telah diunggah oleh akun YouTube Safira Inema Official pada 07 Januari 2022.

Berikut Video Klip Link download lagu Safira Inema Terminal Giwangan Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Safira Inema Terminal Giwangan

Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan

Biasane jam semene wis ngabari
Nanging tekan saiki HP-ku durung muni
Biasane jedal-jedul ning ngarepku
Nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu

Aku mung koyo Terminal Giwangan
Mung tok nggo sambat
Tok nggo istirahat

Reff**
Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan

Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telung wengi
Dudu kuwi maksudku, mbok yo ngerteni

Lingguh nyenuk ning ngarepan ngedep kopi
Ngenteni kabarmu, Mas, kok le nganyelke ati?
Banjur tak kirimi BBM, “Apa kabar, sayang?”
“Lagi ngopo? Karo sopo?” Malah ra diwoco
Huwalah, Mas, anggepmu aku iki sopo?
Bojomu, Mas , aku iki bojomu
“Ning ngopo?”, jawabmu gawe aku tambah nestopo
Suwe ora jamu, ketemu pisan gawe gelo

Aku mung koyo Terminal Giwangan
Mung tok nggo sambat
Tok nggo istirahat

Reff**
Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan

Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telung wengi
Dudu kuwi maksudku, mbok yo ngerteni

Lingguh nyenuk ning ngarepan ngedep kopi
Ngenteni kabarmu, Mas, kok le nganyelke ati?
Banjur tak kirimi BBM, “Apa kabar, sayang?”
“Lagi ngopo? Karo sopo?” Malah ra diwoco
Huwalah, Mas, anggepmu aku iki sopo?
Bojomu, Mas , aku iki bojomu
“Ning ngopo?”, jawabmu gawe aku tambah nestopo
Suwe ora jamu, ketemu pisan gawe gelo

Aku mung koyo Terminal Giwangan
Mung tok nggo sambat
Tok nggo istirahat

Reff**
Rasane ora karuan (ra karuan)
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan

Pengen opo tak turuti (tak turuti)
Lehku lembur telung wengi
Dudu kuwi maksudku, mbok yo ngerteni

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts
  • ray ban sunglasses sale cheap
  • ray ban sunglass women
  • cheap costa sunglasses china
  • cheap wholesale sunglasses
  • discounted sunglasses
  • oakley baseball sunglasses
  • oakley sunglasses women
  • ray ban sunglasses cheap
  • ray ban wayfarer sunglasses
  • replica oakley sunglasses
  • sunglasses for cheap
  • wholesale fashion sunglasses
  • wholesale sunglasses usa
  • cheap gucci belts real
  • gucci belt cheap
  • gucci belt mens
  • gucci belt men
  • gucci belt men sale
  • gucci belt men cheap
  • gucci belt sale cheap womens
  • gucci belts for men cheap
  • gucci belts men
  • gucci belt womens cheap
  • men gucci belt
  • mens black gucci belt
  • mens gucci belts
  • mens gucci belt wholesale
  • replica gucci belts
  • wholesale gucci belts
  • wholesale gucci belts suppliers