2:09 am - Sunday 5 December, 2021

DOWNLOAD Lagu Sasya Arkhisna Akhire Pisahan

Okt 14, 2021 208 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Sasya Arkhisna Akhire Pisahan Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Akhire Pisahan tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Akhire Pisahan Sasya Arkhisna’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Sasya Arkhisna.

Video klip lagu ‘Akhire Pisahan’ yang di bawakan Sasya Arkhisna telah diunggah oleh akun YouTube MAHA PROJECT pada 14 oktober 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Sasya Arkhisna Akhire Pisahan Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Sasya Arkhisna Akhire Pisahan

Titip kembang iki
Di nggo wong seng tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang

Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wes berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
Kembange wes layu koyo janjimu neng aku

Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
Koe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
Ikhlas koe lungo, aku ora popo

Titip kembang iki
Dinggo wong sing tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang
Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wes berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
Kembange wes layu koyo janjimu neng aku

Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
Koe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
Ikhlas koe lungo
Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
Koe sing tak sayang akhire pisahan

Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
Ikhlas koe lungo, aku ora popo
Aku lilo, dadio wong liyo ning uripku

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts