4:26 pm - Sunday 23 January, 2022

Download Lagu Sasya Arkhisna Ikhlas Mp3

Nov 4, 2021 212 Viewed franciscus

Berikut ini Link Download Lagu Sasya Arkhisna Ikhlas Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ikhlas tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Ikhlas Sasya Arkhisna’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Sasya Arkhisna.

Video klip lagu ‘Ikhlas’ yang di bawakan Sasya Arkhisna telah diunggah oleh akun YouTube Aneka Safari Record pada 03 November 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Sasya Arkhisna Ikhlas Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Sasya Arkhisna Ikhlas

layangmu teko atiku loro
kowe tak jogo ora sedelo
aku ra nyongko kok kowe tego
mileh wong liyo aku nelongso

aku wes lilo tenan
aku ora kelangan
tresnoku iseh ono
tak jogo nganti tuo

dalane wes ko ngene
aku ora nyalahke
tresnoku dinggo kowe
rabimu ro liyane

aku lilo tenan
ning njobo ono udan
tur ugo ono srengenge
aku wes njogo tenan
tur kowe sak penake

suwe nggonku berjuang
nggo urip karo kowe
tapi ternyata malah
aku seng tok tinggalke dewe

perih yo perih loro yo loro
nanging piye meneh uwis tak sing kuoso
aku wis cubo nrimo nrimo sak kabehe
mugo oleh ganti sing luwih mulyo

sak jane aku wis lilo
ngerti kowe wis bahagio

aku wes lilo tenan
aku ora kelangan
tresnoku iseh ono
tak jogo nganti tuo

dalane wes ko ngene
aku ora nyalahke
tresnoku dinggo kowe
rabimu ro liyane

aku wes lilo tenan
aku ora kelangan
tresnoku iseh ono
tak jogo nganti tuo

dalane wes ko ngene
aku ora nyalahke
tresnoku dinggo kowe
rabimu ro liyane
aku lilo tenan

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts