4:38 pm - Sunday 23 January, 2022

Download Lagu Sasya Arkhisna Pingal Mp3

Nov 4, 2021 223 Viewed franciscus

Berikut ini Link Download Lagu Sasya Arkhisna Pingal Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Pingal tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Pingal Sasya Arkhisna’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Sasya Arkhisna.

Video klip lagu ‘Pingal’ yang di bawakan Sasya Arkhisna telah diunggah oleh akun YouTube ARD Management pada 03 November 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu GuyonWaton Official Kelangan Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Sasya Arkhisna Pingal Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Sasya Arkhisna Pingal

Piye sing jelaske karo wong tuo
Wes nglakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegodo tresno karo wong liyo

Nglali kowe sing tau omong dewe
Nglakoni tresno tekan tuo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esok mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Mbengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut ndalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan ra doyan mangan nek ra mbok dulang

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts