3:50 pm - Friday 30 September, 2022

Download Lagu TTM Akustik feat Putri Andien Cerito Loro Mp3

Des 21, 2020 212 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu TTM Akustik feat Putri Andien Cerito Loro Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Cerito Loro tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Cerito Loro’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh TTM Akustik feat Putri Andien.

Video klip lagu ‘Cerito Loro’ yang di bawakan TTM Akustik feat Putri Andien telah diunggah oleh akun YouTube TTM AKUSTIK 21 Des 2020.

Berikut Video Klip Link download lagu TTM Akustik feat Putri Andien Cerito Loro Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu TTM Akustik feat Putri Andien Cerito Loro

tak tembangke lagu iki
kanggo sliramu sing paling tak tresnani
getun ati iki, aku ra nepati janji
aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

kelingan mbiyen dewe ketemu
kowe janji ra bakal nglarani atiku
segampang iki caramu mupus roso tresnoku
aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno gudho
aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
wes gawe loro atimu
aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

tak jaluk pengertianmu
ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno gudho
aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
wes gawe loro atimu
aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

tak jaluk pengertianmu
ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts
  • ray ban sunglasses sale cheap
  • ray ban sunglass women
  • cheap costa sunglasses china
  • cheap wholesale sunglasses
  • discounted sunglasses
  • oakley baseball sunglasses
  • oakley sunglasses women
  • ray ban sunglasses cheap
  • ray ban wayfarer sunglasses
  • replica oakley sunglasses
  • sunglasses for cheap
  • wholesale fashion sunglasses
  • wholesale sunglasses usa
  • cheap gucci belts real
  • gucci belt cheap
  • gucci belt mens
  • gucci belt men
  • gucci belt men sale
  • gucci belt men cheap
  • gucci belt sale cheap womens
  • gucci belts for men cheap
  • gucci belts men
  • gucci belt womens cheap
  • men gucci belt
  • mens black gucci belt
  • mens gucci belts
  • mens gucci belt wholesale
  • replica gucci belts
  • wholesale gucci belts
  • wholesale gucci belts suppliers