11:07 pm - Kamis Juli 18, 2019

Download Lagu Via Vallen Jomblo Kesekso Mp3 Plus Lirik

83 Viewed Dewi Wulan Sari
Download Lagu Via Vallen Jomblo Kesekso Mp3

Berikut ini Link Download Lagu Via Vallen Jomblo Kesekso Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Jomblo Kesekso tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Via Vallen Jomblo Kesekso’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Via Vallen.

Video klip lagu ‘Jomblo Kesekso’ yang di bawakan Via Vallen telah diunggah oleh akun YouTube PT. MUSIK PERDANA KREATIVA pada 6 Mei 2019.

Berikut Video Klip Link download lagu Via Vallen Jomblo Kesekso.

Download Disini

Lirik Lagu Via Vallen Jomblo Kesekso

Ngenes tenan nek di rasakno
Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts