1:41 pm - Jumat Juli 19, 2019

Download Lagu Via Vallen Ngeliyo Mp3 Plus Lirik

78 Viewed Dewi Wulan Sari
Download Lagu Via Vallen Ngeliyo Mp3

Berikut ini Link Download Lagu Via Vallen Ngeliyo Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ngeliyo tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Via Vallen Ngeliyo’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Via Vallen.

Video klip lagu ‘Ngeliyo’ yang di bawakan Via Vallen telah diunggah oleh akun YouTube PT. MUSIK PERDANA KREATIVA pada 15 Apr 2019.

Berikut Video Klip Link download lagu Via Vallen Ngeliyo.

Download Disini

Lirik Lagu Via Vallen Ngeliyo

lorone ati bagai tertusuk duri
arep obah dadi males
awakku iki lemes

raiso sambat, aku mencoba kuat
nanging malah tambah loro
kelingan koe ngeliyo

nandur kembang malah tukule brambang
gawe mripat iki nangis
ati tansah keiris-iris

ora nyongko kowe milih wong liyo
padahal aku sing selalu ono
ratau gawe koe loro

yen pancen ngene balesanmu
aku mung iso pasrah
tak tangisono kui wes dadi karepmu

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

wes kadung tresno aku digawe loro
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
nyesek ning njero ati, aku wes cinta mati
padahal aku tulus kowe malah ngelarani

bab dilarani jane aku wes kebal
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki
aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

bubur kacang ijo campur ketan ireng
ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani

tresna tenanan malah mbok nggo dolanan
atiku ora gampang nompo iki kahanan
kudu ikhlas ngelalekke, tak kubur dalam-dalam
mugo iki terakhir ngalami kegagalan

yen pancen ngene balesanmu
aku mung biso pasrah
tak tangisono kuwi wes dadi karepmu

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts