6:26 am - Senin September 23, 2019

Download Lagu Via Vallen Pamer Bojo Mp3 Plus Lirik

231 Viewed dewanti
via vallen pamer bojo

Berikut ini Link Download Lagu Via Vallen Pamer Bojo Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ada Pamer Bojo tersedia di beberapa flatform musik resmi.

Lagu ‘Pamer Bojo’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Nella Kharisma, yang sebelumnya di nyanyikan oleh Didi Kempot.

Video klip lagu ‘Via Vallen Pamer Bojo’ yang di bawakan Via Vallen telah diunggah oleh akun YouTube Via Vallen Official pada 12 Maret 2019.

Berikut Video Klip Link download lagu Pamer Bojo.

Download Disini

BACA JUGA :  Download Lagu Nissa Sabyan Feat Adam Ali Al Barq Al Yamani Mp3 Plus Lirik

Berikut lirik lagu Via Vallen Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts