9:49 am - Friday 19 August, 2022

Download Lagu Woro Widowati – Ambyar Mp3

Mei 28, 2022 1060 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Woro Widowati Ambyar Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ambyar tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Ambyar Woro Widowati’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Woro Widowati.

Video klip lagu Ambyar’ yang di bawakan Woro Widowati telah diunggah oleh akun Woro Widowati Official pada 28 Mei 2022.

Berikut Video Klip Link download lagu Woro Widowati Ambyar Mp3.

Download lagu Woro Widowati Ambyar Mp3

Lirik Lagu Woro Widowati Ambyar

Saumpomo koe ngerti
Isine njero ati
Roso nyaman
Mergo perhatianmu

Nanging aku ora iso
Ikhlas ora duwe kuoso
Mergane koe seng duwe wong liyo
Dudu aku

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung biso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus uji

Yoben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Saben dino kroso loro mergo kalah bab asmoro
Tresno gede nyoto koe milih wong liyo
Sabar itu yang ku bisa karena memang ku cinta
Terpuruk tersiksa lara ikhlas ku jalani semua
Mung dadi konco, sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Cukup ati kroso ayem yen weruh koe mesem
Senadyan tresno aku mung iso meneng

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

Uwis kadung gejeron, deleh ati keliru panggon
Urip ilang semangat, seng tak tresno jebul waton
Raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus
Wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus

Mung dadi konco sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

Aku ora getun yen nduwe ati seng ringkeh
Nanging aku iso nandur roso tanpo pamrih
Opo kowe sadar atiku kelewat jembar
Ra dadi jodomu aku mung iso sabar, ambyar
Ra dadi jodomu aku mung iso sabar, ambyar

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts
  • ray ban sunglasses sale cheap
  • ray ban sunglass women
  • cheap costa sunglasses china
  • cheap wholesale sunglasses
  • discounted sunglasses
  • oakley baseball sunglasses
  • oakley sunglasses women
  • ray ban sunglasses cheap
  • ray ban wayfarer sunglasses
  • replica oakley sunglasses
  • sunglasses for cheap
  • wholesale fashion sunglasses
  • wholesale sunglasses usa
  • cheap gucci belts real
  • gucci belt cheap
  • gucci belt mens
  • gucci belt men
  • gucci belt men sale
  • gucci belt men cheap
  • gucci belt sale cheap womens
  • gucci belts for men cheap
  • gucci belts men
  • gucci belt womens cheap
  • men gucci belt
  • mens black gucci belt
  • mens gucci belts
  • mens gucci belt wholesale
  • replica gucci belts
  • wholesale gucci belts
  • wholesale gucci belts suppliers