8:54 am - Thursday 13 May, 2021

Download Lagu Woro Widowati Cidro 2 Mp3

Mar 31, 2021 1084 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Woro Widowati Cidro 2 Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Cidro 2 tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Cidro 2 Woro Widowati’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Woro Widowati.

Video klip lagu ‘Cidro 2’ yang di bawakan Woro Widowati telah diunggah oleh akun YouTube Musik Proaktif pada 31 Mar 2021.

Berikut Video Klip Link download lagu Woro Widowati Cidro 2 Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Woro Widowati Cidro 2

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts