4:46 am - Tuesday 28 June, 2022

Download Lagu Woro Widowati – Lilakne Lungamu Mp3 dan Video Mp4 Gratis

Apr 9, 2022 115 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Woro Widowati Lilakne Lungamu Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Lilakne Lungamu tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Lilakne Lungamu Woro Widowati’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Woro Widowati.

Video klip lagu ‘Lilakne Lungamu’ yang di bawakan Woro Widowati telah diunggah oleh akun WORO WIDOWATI OFFICIAL pada 09 April 2022.

Berikut Video Klip Link download lagu Woro Widowati Lilakne Lungamu Mp3.

Download lagu Woro Widowati Lilakne Lungamu Mp3

Lirik Lagu Woro Widowati Lilakne Lungamu

tak rewangi ora tau turu
lilo prihatin nganti nekak gulu
nanging sliramu ninggalke aku
nyepeleke kabeh perjuanganku

kowe lungo nuruti nafsumu
gandeng wong liyo sing nyukupi butuhmu
jarene cinta saling melengkapi
tapi kenyataan kau memilih pergi

wes tak lilakne lungamu
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
pokoke loss aku ra peduli, loss aku ora wedi
kelangan wong sing senenge ngapusi

pancen iki wes dadi dalanku
tak nggo sinau mernahke lakuku
lorone ati ora tak getuni
tak syukuri dadi motivasi

wes tak lilakne lungamu
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
pokoke loss aku ra peduli, loss aku ora wedi
kelangan wong sing senenge ngapusi

wes tak lilakne lungamu
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
pokoke loss aku ra peduli, loss aku ora wedi
kelangan wong sing senenge ngapusi

pokoke loss aku ra peduli, loss aku ora wedi
kowe ngilang aku iso golek ganti

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts
  • ray ban sunglasses sale cheap
  • ray ban sunglass women
  • cheap costa sunglasses china
  • cheap wholesale sunglasses
  • discounted sunglasses
  • oakley baseball sunglasses
  • oakley sunglasses women
  • ray ban sunglasses cheap
  • ray ban wayfarer sunglasses
  • replica oakley sunglasses
  • sunglasses for cheap
  • wholesale fashion sunglasses
  • wholesale sunglasses usa
  • cheap gucci belts real
  • gucci belt cheap
  • gucci belt mens
  • gucci belt men
  • gucci belt men sale
  • gucci belt men cheap
  • gucci belt sale cheap womens
  • gucci belts for men cheap
  • gucci belts men
  • gucci belt womens cheap
  • men gucci belt
  • mens black gucci belt
  • mens gucci belts
  • mens gucci belt wholesale
  • replica gucci belts
  • wholesale gucci belts
  • wholesale gucci belts suppliers