11:53 am - Tuesday 2 March, 2021

Download Lagu Woro Widowati Ojo Nangis Mp3

Jan 20, 2021 32 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Woro Widowati Ojo Nangis Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Ojo Nangis tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Ojo Nangis Woro Widowati’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Woro Widowati.

Video klip lagu ‘Ojo Nangis’ yang di bawakan Woro Widowati telah diunggah oleh akun YouTube WORO WIDOWATI OFIICIAL pada 20 Jan 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu Happy Asmara Lungo'O Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Woro Widowati Ojo Nangis Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Woro Widowati Ojo Nangis

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo – sopo

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Bridge :
Mesakke Atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun
kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Reff :
Ojo nangis
sing uwes yo uwes
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
seng bubrah ben bubrah
kowe bakal ngerti larane
naliko di tinggal pass jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts