11:17 pm - Wednesday 20 January, 2021

Download Lagu Woro Widowati Wes Tatas Mp3

1 minggu ago 13 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Woro Widowati Wes Tatas Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Wes Tatas tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Wes Tatas Woro Widowati’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Woro Widowati.

Video klip lagu ‘Wes Tatas’ yang di bawakan Woro Widowati telah diunggah oleh akun YouTube Musik Proaktif pada 13 Jan 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu Dara Ayu Feat Bajol Ndanu Kisah Kasih Di Sekolah Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Woro Widowati Wes Tatas Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Woro Widowati Wes Tatas

Tak Eleng-eleng mbiyen
tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
pungkase umurku

Nanging saikine
kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

Reff :
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah..

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts