11:13 am - Monday 27 September, 2021

Download Lagu Yeni Inka Dada Sayang Mp3

Jan 28, 2021 621 Viewed admin

Berikut ini Link Download Lagu Yeni Inka Dada Sayang Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Dada Sayang tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Dada Sayang Yeni Inka’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Yeni Inka.

Video klip lagu ‘Dada Sayang’ yang di bawakan Yeni Inka telah diunggah oleh akun YouTube Henny Adella pada 28 Jan 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu Happy Asmara Papa Punya Mama Muda Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Yeni Inka Dada Sayang Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Yeni Inka Dada Sayang

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat-kuatne ati nadyan loro tenan
Sing dikarepne selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne nadyan perih atiku
Ninggalke aku kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine

Yo wis dada sayang dewe wis ra dadi siji
Sing ati ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo sopo aku iki

Yen wonten kurang ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyomu mung semono

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts