12:57 pm - Sunday 17 October, 2021

Download Lagu Yeni Inka Ft New Pallapa Rembulan Mp3

Sep 27, 2021 151 Viewed Dewi Wulan Sari

Berikut ini Link Download Lagu Yeni Inka Rembulan Mp3 Lengkap dengan Lirik dan Video klipnya. Untuk download lagu MP3 Rembulan tersedia di beberapa Platform musik resmi.

Lagu ‘Rembulan Yeni Inka’ menjadi viral setelah dipopulerkan oleh Yeni Inka.

Video klip lagu ‘Rembulan’ yang di bawakan Yeni Inka telah diunggah oleh akun YouTube Global Musik Era Digital pada 27 September 2021.

BACA JUGA :  Download Lagu Esa Risty Pingal Mp3

Berikut Video Klip Link download lagu Yeni Inka Rembulan Mp3.

Download Disini

Lirik Lagu Yeni Inka Rembulan

Rembulan ing wengi tansah hanyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Reff
Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Don't miss the stories follow BukaFakta.com Berita Aktual Independen dan Terpercaya and let's be smart!
Kanal
Related posts